NOVINKY V E-SHOPU

Nové pomůcky na quilling

Tak se nám Výtvarnictví zase rozroslo, tentokrát o nějaké ty pomůcky na quilling. Nevím proč, ale výrobci se rozhodli, že půjdou do módní barevy letošního roku a tak jsou skoro všechny růžové 😀

Destička na quilling s kolíčky

Destička s kolíčky na quilling

Tak ale popořadě, první růžovkou je destička s kolíčky. Tahle pomůcka je v e-shopu a vlastně i v Čechách úplnou novinkou. Co umí?

Destička má mnoho malých dírek uspořádaných do pravidelných linií. Do dírek postupně zapichujte přiložené kovové kolíčky a kolem nich obtáčejte quillingové proužky. Kolíčky umisťujte tak, aby tvořily nějaký pěkný tvar. Po dokončení obtáčení kolíčky odstraňte a sundejte výrobek.

Navíječ s kružnicovou šablonou

navíječ na quilling kružnicová šablona

Quillingový navíječ je pomůcka, která usnadňuje natočení většího množství papírových proužků. Otvory slouží k roztáčení spirálek. Slepte si za sebou quillingové proužky v počtu, který potřebujete pro svůj projekt. Prostrčte otvorem v plastovém navíječi pero a do jeho zářezu vložte začátek papírového proužku. Perem otáčejte dokud nenavinete celý proužek. Konec placky zalepte, aby se nerozmotala. Z placky můžete udělat kopeček na bublinách nebo z ní vyrobit náušnice.

Bubliny a kužílky na quilling

Bubliny šablona na quilling

Jedny bubliny už v eshopu najdete, tyhle jsou ale trochu jiné, respektive mají něco navíc. To něco jsou různě velké kužílky, na kterých se dají pohodlně tvarovat různé vázičky, tělíčka quillingových postaviček apod. Trojrozměrný quilling je s touto pomůckou velmi snadný. Placičku vytvořenou z několika proužků slepených za sebe položte na vybranou bublinu a zmáčknutím jí vytvarujte do podoby půlkoule. Placičku nejsnáz vytvoříte za pomocí navíječe.

Malé samolepící třpytivé kamínky

samolepící třpytivé kamínky

Modré, stříbrné, žluté a červené drobné kamínky k ozdobení quillingových vloček, svatebních přáníček… Na blistru je 3 mm kamínků požehnaně, přesně řečeno 527 kusů.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Doplňte správnou číslici: *