NÁVODY, NOVINKY V TVORBĚ

Nová kniha o výtvarné technice quilling se spoustou návodů

Je mi potěšením představit vám svou novou knihu o quillingu. Po třech letech práce jsem  k ní 12. května mohla poprvé přivonět (nové knížky mají tak krásnou vůni) a zhodnotit, jak se vyvedla. Samochvála smrdí, ale musím říct, že jsem nadmíru spokojená 🙂 Sice se do knihy nevešlo všechno co jsem chtěla, ale i tak těch 112 stránek v pevné vazbě stojí za to.

Novou knížku o quillingu si můžete koupit ve Výtvarnictví.

První část nové knihy je stejně jako předchozí kniha (Quilling – papírový filigrán nejen pro svátek, Grada 2012) věnována historii quillingu, pomůckám, materiálu a quillingovým technikám. Od první knížky se ale liší v mnohém, hlavně v rozšířeném povídání o quillingových pomůckách, kterých od roku 2012 skutečně hodně přibylo. Dozvíte se, jak používat quillingové pero, na co je šablona s kružnicemi, k čemu slouží hřebínek na quilling a další a další pomůcky. I kapitola o materiálu se dočkala změn, hlavně téma „quillingové proužky“ je mnohem širší a zajímavější.

Quillingovým technikám je na rozdíl od starší knihy věnováno mnohem víc prostoru. A hlavně… nejen, že se naučíte tradiční quilling (tvary jako spirálku, lístek, kapku apod.), ale s novou knihou proniknete do tajů dalších technik, jsou jimi quilling na hřebínku a quilling se špendlíčky. Ty v minulé publikaci zcela chyběly.

Až zvládnete teorii, můžete se směle pustit do projektů, kterých je v další části knihy celkem dvanáct. Na své si přijdou začátečnice i pokročilé a zkušené quillingářky. S quillingovými návody si ozdobíte srdíčkovou krabičku, vytvoříte pestré náušnice, ušpendlíčkujete červené vlčí máky a pro fajnšmekry je tu už celkem náročná 3D včelka nebo huňatý medvídek. A mnohé další…

Knihu si koupíte v mém e-shopu Výtvarnictví a pokud mi do poznámky při objednání napíšete, že máte zájem o osobní věnování, ráda ho na volné místečko napíši 🙂

Pokud bude vyprodáno, rozhlédněte se i ve svém knihkupectví, měla by tam být 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Doplňte správnou číslici: *