KURZY QUILLINGU

Nový quillingový kurz „Písmena“ 28. května v Praze

Konečně se s vámi zase osobně setkám, mám velikou radost. Přiznávám se, že n-line mě to opravdu nebavilo a tak jsem se na chvíli s kurzy odmlčela.

Chtěla jsem, aby nový postcovidový začátek byl něčím speciální. Je to tak trochu malý dárek za to, že jste (jsme) vydrželi. Proto jsem přichystala úplně nové téma pro kurz – písmena/iniciály. Je to takové drobné posunutí k vyššímu quillingu, určitá dávka trpělivosti je totiž pro písmenka opravdu potřebná.

Ráda bych, abyste se na kurzu quillingová písmena naučili něco nového a proto to bude i takový otevřený workshop, kdy se můžete hodně ptát i na to, co běžně nevysvětluji. Avšak s ohledem na ostatní, abychom stihli dokončit svou práci 🙂 No dokončit… to své písmenko jsem dělala asi 4 hodiny a kurz bude mít 2,5, ale poskytnu vám rady, jak případně doma pokračovat a přibalím i chybějící materiál – proužky ze silnějšího papíru. Písmenko si zvolíte vlastní a můžete ho ozdobit quillingem vně nebo uvnitř. Každé provedení má něco do sebe.

Pro ukázku jsem vytvořila iniciálu křestního jména mé dcerky Amálky. A protože je jako skoro všechny 3leté holčičky milovnice barevnosti a duhy, byl můj motiv jasný.

Těším se na setkání 29. května v pražských Letňanech. Svou přihlášku můžete vyplnit zde.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Doplňte správnou číslici: *