KURZY QUILLINGU

Kurzy quillingu v lednu v Praze a v Brně

Pokud se chcete opravdu dobře naučit výtvarnou techniku quilling nehledejte on-line návody nebo kurz na internetu. Žádný z nich Vám nemůže nahradit osobní zkušenost, kterou získáte na tradičním kurzu quillingu. Ráda Vám předám spoustu vědomostí, které jsem, za téměř šest let lektorování quillingových kurzů, stačila v mé mysli nashromáždit a v rukou ztvárnit.

Pokud s quilligem začínáte, doporučuji Vám navštívit kurz quillingu pro začátečníky. Tento typ kurzu se ale hodí i pro ty, kteří již něco o quillingu vědí a vyzkoušeli jej. Dozvíte se o materiálu, pomůckách na quilling. Naučíte se základní quillingové tvary.

Objevuje se však stále více lidí, kteří se chtějí posunout dále a v quillingu se zdokonalit. Proto jsem před třemi lety zahrnula do nabídky i pokračovací kurzy. V současné době jsou dva: quilling na hřebínku (quilling comb) a quilling se špendlíky (quilling pins). Na tyto kurzy se můžete přihlásit i s jen minimálními zkušenostmi základního quillingu.

Kurzy quillingu se konají každý měsíc v Praze a jednou za dva až tři měsíce v Brně, Olomouci, Plzni a v nově i v Ostravě.

Termíny kurzů, včetně obsazenosti naleznete zde.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Doplňte správnou číslici: *